Det är detaljerna som gör det.

Alla inlägg den 22 april 2008

Av Denise - 22 april 2008 15:46

Hej och hå! Ja visst lever jag!

Allting flyter på bra och jag börjar få in rutinerna i mitt hushåll ;)


Solen lyser hela dagarna och jag spenderar mestadels min tid på någon av balkongerna och dricker kaffe med goda vänner, pysslar och planterar i ytterkrukor, härligt!


Nåja nästan allt flyter på, det var ju det här med matlagning... som inte går sådär jättebra. Basvaran är nudlar, och det måste det bli ändring på. Jag stekte visserligen en fiskpanett förra veckan men den blev svart. Ikväll ska mamma bjuda mig på rödspätta (hon tycker väl att jag börjar se mager ut) sen ska jag skriva en matsedel till mig själv som inte ska innehålla nudlar eller mackor.


Katten har varit ner ett par vändor och kommer när hon själv behagar, trevligt med besök :P Dock blir mamma orolig, Nova sov hos mig här om natten och mamma hade varit ute och ropat på henne flera gånger och trodde att det hade hänt henne något. Rutiner måste införas här med :P


Marsvinen mår prima och jag håller på att odla persilja, spenat och morötter på balkongen och såg igår att det minsann börjar komma :)

Marsvinen får springa i badrummet och där trivs dom himmla bra :)


Valbo, utställning, tiden går fort. Braveheart vill följa med, även fast jag har sagt fler än en gång att han har gått i pension. Jag har iaf lovat honom det, min fina kille :) Aaron vill också förlja med och få sitt sista silver, och Humlan, Ivalde och Bregott också. Sahrami är självskriven och Dizel ska ju ställas i klippt och kan därför lika bra ställas i pet också... Jag anmäler hela bunten helt enkelt.


Det var allt för den här gången, adjö!

Presentation


Konsten att göra mycket med lite. Ideér som går att använda om och om igen, med fokus på det enkla, ingenting går till spillo.

Välkommen att följa mig och ta del av detaljerna som skapar ett hem.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards