Det är detaljerna som gör det.

Alla inlägg under december 2008

Av Denise - 10 december 2008 10:29

Ännu en utställning börjar närma sig och innan jag sticker till jobbet ska jag trimma lite på Tara och fila lite tassar.


Igår fick jag bekräftelsen och såg att min fläckisar Humlan och Bregott är i samma klass, hoppas att Bregott kan knipa ett tredje silver.

Tara är på på dagen senior i rasklass men hon ska få äran att visa upp sig för Darren och det ska bli jättekul!


Efter att ha varit regnigt här ett tag nu så är faktiskt snöflingorna i luften nu, hoppas det landar!

Av Denise - 5 december 2008 11:36

Igår var jag en sväng i haninge med Elin och Nettan, jag hittade massa fint men höll hårt i plånboken. Kom hem med ett par stövlar, ett par jeans, underkläder och lite smycken.


Mamma skulle komma förbi klockan 19 för en filmkväll så jag hoppade in i duschen för att hinna klart med allt, och hoppade ut lika snabbt. För på min fot satt den största spindeln jag någonsin skådat. Jag sprang naken några varv i lägenheten och skrek i ren panik.

Ringde Fredrik och grät. Han hörde inte vad jag sa men han kom hem snabbt och sprang upp för trappan i tron om att något hemskt hade skett, och det hade det ju faktiskt!

Han höll inte riktigt med mig och var något irriterad. Han tog spindeln i handen och släppte ut den snällt och försiktigt, trots uppmaningar från mig att göra något hemskt med den, typ kasta den från balkongen.

Av Denise - 5 december 2008 11:31

Igår ringde jag Marianne ang Dizels tillstånd, som varken försämrats eller förbättrats.

Vi beslöt oss för att jag ska åka in med honom, han ska sövas för att hon ska kunna ta urin direkt från urinblåsan och ta ett blodprov för att verkligen komma till botten med det här. Eftersom han mår bra så är det inget akut så jag har nu bokat tid den 18/12.


Håll tummarna!

Av Denise - 3 december 2008 20:51

Imorse vaknade jag kl 9.00 av klockan och kände mig frisk och kry så jag åkte till jobbet idag, dock hade jag bara möte så det blev bara två timmar (med tårta, eftersom företaget firar 20 år idag!). Innan åkte jag till Granngården och köpte spån och kände på vägen dit att jag var riktigt virrig och ofokuserad. Under dagen har förkylningen sakta kommit tillbaka på nåt vis... hm... Jag blir så knäpp och trög när jag är förkyld, haha :P

Och jag har aldrig nyst såhär mycket under en förkylning. Igår natt nös jag miljarder gånger på raken tills min näsa hakade upp sig och fortsatte nysa utan att jag nös, typ.


Imorgon är jag ledig och ska in till Farsta eller haninge med Elin för att köpa stövlar. Det får ske i ett långsamt tempo om jag mår likadant imorgon.


I natt drömde jag något hemskt om Bregott. Jag hittade henne i buren helt blodig runt tassarna och hela baken. Det var typ blodblandat slem av något slag. :( Varför drömmer man så konstigt ibland? Tur att det inte var på riktigt!



Av Denise - 1 december 2008 14:11

Idag åkte jag hem från jobbet kl 10, är alldeles snurrig! Blir hemma imorgon med.

Inte nog med förkylingen, jag börjar dessutom känna av mitt öra igen, ni vet som för ett år sen...? Aj aj :(


Här är det julpyntat sedan igår, stjärnor i fönstren, en krans på dörren och marsvinens burskåp är också pyntat. Finfint tycker Braveheart som var med och kikade när bjällrorna sattes upp på burdörrarna.


Jag ska trimma lite på Tara nu, jag har slarvat med det, jättemycket! :(


Presentation


Konsten att göra mycket med lite. Ideér som går att använda om och om igen, med fokus på det enkla, ingenting går till spillo.

Välkommen att följa mig och ta del av detaljerna som skapar ett hem.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards