Det är detaljerna som gör det.

Alla inlägg under november 2007

Av Denise - 19 november 2007 19:28

Tittade till Ivalde lite senare efter olyckan och båda framtänderna var borta, bara två små blodiga hål :( Läppen är dessutom svullen.

Han har fått rivna grönsaker och ska skämmas bort ordentligt ikväll, min plutt!


Tidigare idag ringde det en dam till mig angående en upphittad mobiltelefon. Hon babblade på ganska snabbt om telenr till div hundställen, roslagstull och jag tyckte även mig kunna höra att hon sa "Kent".

Det kändes som att vinna på lotteri när jag ganska på en gång kom på vems det var. Jag brukar vara dålig på att komma på sånt annars.

Natalias såklart. Hoppas att du har fått tillbaka din telefon nu :)

Av Denise - 19 november 2007 12:41

på lördag.

Ivalde har slagit ut en tand.

När jag skulle klippa klorna på lillkillen idag tog han sats från pallen med sikte mot papperskorgen, papperskorgen välte och Ivalde for in i byrån.

Det första jag kollade var tänderna, och mycket riktigt så var ena framtanden lös, men den satt fortfarande så pass att den inte gick att ta bort. Han slog även upp en liten spricka i läppen :( Stackarn!


Idag ska vi ringa verkstaden och fråga om bilen. Känns ganska dumt att ens försöka komma billigt undan när vi inte vet vad problemet är. Att byta lite grejer i hopp om att den ska fungera för att sedan gå sönder igen ger mig magsår.

Nej, bättre att få det gjort ordentligt!

(Jag kanske ändrar mig när jag får veta att kalaset kommer att sluta på 20.000:- Inte kanske, jag kommer garanterat att ändra mig!)


Efter att ha pysslat med marsvinen och städat burar ska jag gå och ta mig en fika.

Hej då sålänge!

Av Denise - 18 november 2007 22:06

Okej, här kommer historien som gjort mig sömlös och gav mig magont och huvudvärk hela dagen.


Igår kom jag på den briljanta idén att ställa bilen på tomgång och dra igång alla fläktar innan jag skulle hem från jobbet för att imman på bilrutorna skulle försvinna. Medan skrapade jag rutorna.

När det är dags att åka ca 1 min senare kommer jag inte in i bilen. Den har låst sig och nyckeln är i, bilen står på tomgång och jag får panik.

Ringer mamma som kommer med en nyckel som man egentligen inte ska använda eftersom den typ har någon kopling till datagrejset blabla... (den enda reservnyckeln jag har).

När vi kommer in i bilen har den stått på tomgång med fläktar igång i mer än 30 min. Jag stänger då av bilen. Några minuter senare när vi ska åka så startar inte bilen! Mätarna far åt alla håll och lamporna blinkar, men mer än så är det inte.


Jag försökte intala mig att den typ var överhettad. Vilket den inte var eftersom den inte startade idag när jag kom till jobbet (fick åka buss, fy tusan!)

Jag var förkrossad!

Hur ska jag få den till en verkstad? Hur många tusenlappar som jag inte har kommer det kosta mig? Hur ska jag ta mig till Julita? Hur ska jag kunna fortsätta mitt liv? Det sista var kanske lite väl drastiskt, men det var så jag kände.

Jag har haft bilen i en månad ungefär, 18.000 åt helvete.


Sara som jag jobbade med nämnde att hennes pappa kanske kunde ta en titt på bilen, jag var skeptisk, men ja! Självklart!

Han ojade sig och satte batteriet på laddning, för att sedan återkomma fram mot kvällen. Jag hade gett upp hoppet...


Kl 20:00 var jag lättretlig och redo att dra täcket över huvudet. Jag mötte Saras pappa när jag gick ut med soporna som sa att det inte verkade ha fungerat. Jag hade redan gett upp.

Han bad mig provstarta. OCH DEN STARTADE!!!! Vilken lättnad!


När jag skulle åka från jobbet idag vågade jag inte skrapa rutorna, det fick Sara göra. Och stäng INTE dörren sa jag till henne fastän jag var däri :P

Jag kom hem och förhoppningsvis så är det bara att byta batteri! Tack, tack, tack!

Av Denise - 17 november 2007 22:20

Med Toyotan var det aldrig några problem, inga allvarliga, nu lyder mitt motto -

"Hellre en bil med körförbud som GÅR att köra, än en bil utan körförbud som INTE GÅR att köra".


Jäkla skit! Jag berättar en annan dag, när jag orkar, nu är jag ärligt talat förtvivlad!

Av Denise - 14 november 2007 19:43

än så länge. Men snart lämnar vi över hårddisken till grannen som ska försöka få ordning på det.

Fick krypa in genom bakluckan imorse, det var det enda lås jag fick upp. Till saken hör även att min baklucka är väldigt smal, med en hylla (som man visst kunde ta bort, fick jag veta i efterhand) vilket ledde till att jag fastnade med benen dinglande utanför. Jag kom loss tillslut och klev in på jobbet bara 10 minuter för sent. Möttes först av en granne som försiktigt påstod att jag inte borde parkera framför snöhögen. Jag som inte har något vidare morgonhumör (speciellt inte denna morgon) spydde genast galla över farbrorn. Förlåt!


Nu har jag en ledig dag framför mig! Underbart!


Det börjar dra ihop sig för Julita, oj så fort tiden går hörni!

Av Denise - 13 november 2007 21:04

Fy tusan vad halt det är på vägarna. Kom 1h försent till jobbet i eftermiddags, lyckades även köra fast fyra gånger i dessa drivor med snö.

Hem fick jag ligga i 30km/h eftersom de inte verkar behaga skotta vägarna där jag bor eller vad det heter.


Imorgon blir vi av med bredbandet *svär*. De påstår att vi har massa virus i datorn fastän vi har allt sånt där man ska ha som skyddar. Så ni får klara er utan mig ett tag...


Kör försiktigt!

Av Denise - 11 november 2007 18:22

Jag mår inte bra, inte bra alls idag! Har hostat tills jag kräkts två gånger och känner mig/ser ut som ett vrak. Undra vad som är fel, varför är jag förkyld hela tiden? Är seg i hela kroppen och vet inte hur jag ska orka med dagarna. Nu har förkylningen hållit i sig i snart två veckor och jag blir galen!

Frisk, gör mig frisk!

Av Denise - 9 november 2007 20:41

Den kunde inte har varit finare! Däremot var det jobbigare än jag trodde att se alla människor, Johannas mamma och pappa, hennes syster bröt ihop totalt.


Sov gott nu lilla Johanna! Hoppas att du slipper all smärta och att vi ses igen på en finare och mer rättvis plats...


En sida till minne av vår Johanna - http://johanna.sennerstad.se/

Presentation


Konsten att göra mycket med lite. Ideér som går att använda om och om igen, med fokus på det enkla, ingenting går till spillo.

Välkommen att följa mig och ta del av detaljerna som skapar ett hem.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards