Det är detaljerna som gör det.

Alla inlägg under mars 2008

Av Denise - 7 mars 2008 16:40

Den här veckan har det varit fullt upp, både på jobbet och hemma, och fort har det gått! I onsdags steg jag upp tidigt för att jag och några kollegor skulle på en föreläsning i Sthlm, vi kom dock aldrig fram eftersom ingen kunde vägen. Tråkigt, det verkade vara en riktigt spännande och lärorik föreläsning.

I torsdags hade jag och Micke på jobbet fixat och donat hela förmiddagen då vi skulle få studiebesök, men dom dök aldrig upp, kanske inte hittade vägen? :P Två dagar med massor av fixande i onödan.


Riktigt härligt väder är det iaf! Igår efter jobbet åkte jag till Granngården och sedan hem och hämtade hunden. Jag och Oliver åkte sedan till Järflotta och gick en lång sväng i solen. Väl hemma var det dags att ta i tu med burstädningen. Jag dammade och dammsög också, duktigt av mig! :)


Imorse vaknade jag tidigt som attans, 9.40 är tidigt för mig ;) Jag och mamma började då att plocka ner skåp och grejer i förrådet som jag ska ta med när jag flyttar eftersom hon har köpt nytt. Efter frukosten gick vi en sväng med Oliver och gick förbi min lägenhet för att kika lite och räkna fönster :)

Jag är såååå glad för att jag ska flytta dit, så trevligt och fint område! *längtar*

Jag ska försöka fota så att ni får se hur det ser ut :) Nu är det nära!


Idag fick marsvinen njuta lite av solen i mitt knä, och några maskrosblad lyckades jag även leta fram under buskarna som de fick smaka på :)

Anmälan till Valbo är nu också skickad, i sista sekunden igen, skärpning!


Ikväll ska jag bara ta det lungt och njuta av min lediga dag. I helgen ska jag jobba och imorgon kväll spelar min pappas band på Old Bell så det blir en sväng dit också.


Trevlig helg på er allihopa!

Av Denise - 3 mars 2008 10:33

Jag snålsurfar på Eluns nät medan hon är skolan.

Jag har ganska så nyss vaknat och konstaterat att solen kan lysa även här i Kopparberg, snöa kan det visst också. 

Jag vågar nog påstå att jag har sett det mesta i den här byn nu. I fredags drack vi vin hos Julia, Eluns klasskamrat. I lördags var det dags för utgång, glitter och glaumor, eller nja inte riktigt, när det är fest här, går man alltså till "Ansans", en bar som liknar en pizzeria med billiga drinkar och stamgäster.

Gårdagen bestod av tacokväll framför Sex and the city (hurra, serien finns här med!)


Igår ringde jag mamma för en rapport, djuren mår bra och hon renoverar köket. Hon ska alltid börja med sådana projekt när jag är borta.


Kl 15.00 hoppar jag på tåget mot Örebro, sedan vidare till Centralen. Jag längtar efter marsvinen och hemma. För även om det är härligt att komma bort så är det underbart att komma hem.

Presentation


Konsten att göra mycket med lite. Ideér som går att använda om och om igen, med fokus på det enkla, ingenting går till spillo.

Välkommen att följa mig och ta del av detaljerna som skapar ett hem.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards