Det är detaljerna som gör det.

Alla inlägg under januari 2008

Av Denise - 19 januari 2008 13:03

Det blev en lång dag på IKEA igår, men jag kom hem med det mesta i smågrejer jag behöver, alltifrån tvättkorg till tekoppar.

Hittade även en soffa jag vill ha, Ektorp, men kan inte bestämma mig för svart eller beige? Det lutar åt begie.

Köksbord hittade jag också, bra storlek till kanonpris, under tusenlappen.

Av Denise - 18 januari 2008 11:49

Kl 10 fick jag komma in till en läkare. Jag har tydligen vätska i örat, som har försämrat trumhinnans funktion och då har alltså det högla ljudet lett till besväret. Jag fick slemlösande piller och spray som ska ta bort västkan.


Väl hemma blev alla burar städade och sovrummet dammsuget.

Jag har sett att Bregott är lite kladdig i rumpan, någon slags ljust sekret, kan det vara så att hon brunstar?

Jag förstår inte varför alla marsvin använder höet som toalett, kanske för att det alltid där dom håller till. Förutom farbror Braveheart då, han är duktig och har hörnor för allt :)


Nästa på listan är IKEA. Jag har nämnt det förut men jag nämner det igen, jag älskar IKEA!

Meningen är att jag ska köpa lite småprylar, kastruller och sånt. Sååå roligt! :D

Av Denise - 16 januari 2008 22:48

För ca tre veckor sedan blev mitt stackars öra utsatt för ett högt ljud på jobbet och jag hade sedan dess besvär när det återigen utsattes för höga ljud. Men nu blir jag nästan galen, den senaste veckan har det gjort ont konstant, och de senaste tre dagarna har det varit en olidlig smärta.

Nu orkar jag inte mer och vill bara slita av mig det förbannade örat. Men det vore inte så lyckat så jag har insett att jag måste till sjukhuset, jag är skeptisk, men jag gör ett försök.

Eller kleta in "zon" i örat, men jag tror att det gör mer skada än nytta.


Nu väntar jag bara på att alvedonen ska börja verka så att jag kan somna och ta mig upp kl 07 imorgon för att sätta mig på akuten i hopp om att få en tid inom de närmsta timmarna. I hopp om att få bort det onda men ändå få behålla örat.

Av Denise - 16 januari 2008 14:54

Jag fick lägenheten!! HURRA HURRA!!!


Inflyttning första april, IKEA och färgval! HURRA igen!!

Av Denise - 15 januari 2008 21:40

Carolina Gynning har sagt sin första kloka mening, "Barn, vad fan är grejen?"

Av Denise - 15 januari 2008 18:38

Barn, barn, världen kryllar av barn och fler är påväg. Jag har egentligen ingenting emot barn (okej, där ljög jag en aning). Men grejen är den att jag stöter på dom alltför ofta, deras föräldrar som pluttinuttar och allt detta prat och tjat om förlossningar, barnvagnstillverkare, bröstpumpar, foglossning, bvc och allt vad det heter. Det gör mig galen!

När jag råkar hamna mitt emellan två småbarnsföräldrar, vilket händer rätt ofta nu när de flesta i min omgivning helt plötsligt fått för sig att skaffa just barn, då känns det som att jag är från en annan planet, att jag är lämnad att dö ensam på jorden samtidigt som jag ser små babyaliens flyga omkring över mitt huvud.


Hade det inte varit för min nya bekant jag träffade på utbildningen idag så hade jag givit upp hoppet om livet.

Hon har just flyttat ifrån sin kille efter flera års förhållande, vi har olika smak på killar (vi skrev lappar till varandra på tåget hem, "bakom dig, titta inte nu", fnittrandes), hon gillar sex and the city, hon har humor, hon dricker vin, hon är redo för singellivet, och vi ska gå ut på lördag!

Och det bästa "tur som fan att vi inte skaffade barn!" Vad kan jag säga? Äntligen en människa som föredrar förfest med sex and the city och skvaller, roligt krogbesök och galen efterfest ända in på morgonen framför babysim. Jag säger bara, VÄLKOMMEN MIN VÄN!

Av Denise - 14 januari 2008 11:44

Större tiden av denna helg spenderades i sin ordning på arbetet. Jag fick massa pappersarbete färdigt och kan känna mig nöjd med förberedelserna inför tisdagens utbildningsdag. Först såg tidsplanen ut att inte fungera pga sjukdom och dum skrivare, och det skulle kännas som när man gick i skolan och inte hade gjort läxan, hitta på en giltig förklaring.

I lördags drack jag te och spelade Alfapet med Mr R, tyvärr inte Mr Right, han har inte dykt upp än. Jag blev krossad med flera miljoners poäng, jag måste öva på mitt ordförråd och sträcka mig längre än till två bokstäver.


Idag är jag ledig och har städat burar. Humlan är ute och motionerar med Dizel i släptåg, fast hon slöar mest i tunneln ;)

Av Denise - 11 januari 2008 22:37

Jag såg på Svealands hemsida att Dizel placerat sig som 5.a i Pet Of the Year. Det jag däremot fick bekräftat var att jag och min kompanjon Natalia skapar en viss förvirring då hon står som ägare. Jag har dock skickat i väg ett mail om det :)


Helgen består av jobb, jobb och åter jobb även fast jag inte är helt kry än. Nu ska jag ladda med Sex and the city innan jag somnar.

Presentation


Konsten att göra mycket med lite. Ideér som går att använda om och om igen, med fokus på det enkla, ingenting går till spillo.

Välkommen att följa mig och ta del av detaljerna som skapar ett hem.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards